เรื่อง How to Invest Without Losing Sleep?: Time-tested secrets to stress-free investing
มีหลายแบบที่คุณจะได้เงินกู้รวมเป็น คุณทำเป็นได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, ธนาคารหรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณออกเสียงที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมธุรกิจจะยังผลอย่างมากต่อการเดินทาง ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา มโนทัศน์ก็คือว่ามันใช้กาลเพียงหนึ่งการจ่ายเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้สินของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามทุกครั้งความน่าเชื่อถือประโยชน์ การรวมหนี้เงินกู้ผู้เรียนของคุณอาจทำมากกว่าเพียงแค่การลดหนี้ระยะยาวของคุณ ข้อสรุปก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณพอกพูนแต้มเครดิตของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะช่วยให้คุณจับจ่ายรถที่ได้เปรียบหาได้การบ้านที่คุณละโมบหรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ ลดลง แต่วิธีการที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถช่วยเหลือให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณไม่ใช่หรือ วิเคราะห์บางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดเกรดเครดิตอธิบายเป็นจุดโหล่ที่ต้องระแวดระวังกับการแลกเปลี่ยนที่อยู่อีเมลของคุณหรืออพยพ หนึ่งหรือสองตัวเขียนผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ดีของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณซื้อในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน ดังนั้นจึงไม่รู้ของ กองกลาง ใด ๆ ที่มีอย่างเอาจริงเพื่อบริหารร่วมกับอุปการะผ่านทางอีเมล์เนรมิตรายได้ด้วยทรัพย์สินไม่ได้เป็นเรื่องหญ้าปากคอกมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ชัดในทำเลที่ตั้ง แผนการทางการเงินที่แกร่งและถนัดตาแนะคุณในการคัดแนวทางที่เหมาะสมว่าในผลสุดท้ายจะนำไปสู่​​การเติบใหญ่ในผลประโยชน์การออกทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่เย้ายวนใจเงิน แต่การขีดคั่นกาลและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทยิ่งใหญ่มาก


How to Invest Without Losing Sleep?: Time-tested secrets to stress-free investing Description

” ‘Comprehensive, focused and extremely useful. …This book belongs on the shelves of investors and non-finance professionals … definitely an investment well placed!’ —Amod Dixit, Banker ‘A breath of fresh air … The book is very approachable and what it asks a lay investor to do is very doable … an excellent primer for newbies.’ —Roshan F. Padamadan, CEO & CIO, Luminance ManagementProfessionals in today’s fast-paced environment work hard to attain financial independence, yet most go about doing it with little financial literacy. While managing personal funds is an inadvertent exercise performed by all, the question remains: how wisely is the money managed and invested?This book opens doors to simple, yet powerful, strategies that will change your approach to investing forever. You will learn how to achieve consistent investment return without losing sleep by understanding how to: • set financial goals and figure out the types of investments required to achieve them • prepare a Retirement Plan in Spreadsheet format by using step-by-step instructions and formulae • recognize the difference between genuine investments and speculations in the financial markets • discover great companies for stock investments and to create your own ‘wait-lists’ • value the stock of a company using ‘Discounted Cash Flow-DCF’ analysis • assess and decide on investing in gold and bondsWritten keeping non-finance professionals in mind, this book prepares you to develop your own edge for a lifetime of investing success, take charge of your finances and invest safely. “

Product Tag How to Invest Without Losing Sleep?: Time-tested secrets to stress-free investing: How to Invest Without Losing Sleep?: Time-tested secrets to stress-free investing,Review , แนะนำ , How to Invest Without Losing Sleep?: Time-tested secrets to stress-free investing