เรื่อง Money and Politics: The Guardian State, Markets, and the Evolution of Monetary Relations: 1880 – 2010 (Routledge International Studies in Money and Banking)
สร้างสรรค์รายได้ด้วยเงินไม่ได้เป็นเรื่องหญ้าปากคอกมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่จะจะในทำเลที่ตั้ง เป้าหมายทางการเงินที่แข็งแกร่งและสุวิมลแนะนำตัวคุณในการเลือกสรรวิธีการที่เหมาะสมว่าในท้ายที่สุดจะนำไปสู่​​การเจริญเติบโตในผลตอบแทนการให้ทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดึงเงิน แต่การระบุกาลเวลาและโดเมนของการให้ทุนมีบทบาทสำคัญมาก

การควบรวมกิจการเงินกู้นักศึกษา ล่าสุด มันเป็นข้อเท็จจริงว่าเกือบครึ่งเดียวของนักเรียนทุกคนจบที่มีระดับของหนี้เงินกู้เด็กนักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นเป็นราษฎรทั้งหมดของคนคนหนุ่มสาวที่มีหนี้ที่มือหนักและการศึกษาเล่าเรียนเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่โรงเรียนเช่นเดียวกับสิ่งให้เชื่อมั่นว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบก่อนที่คุณจะปฏิบัติงานสำหรับสภาพเฉพาะของคุณ ในกรณีส่วนใหญ่ แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปโอกาสหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะหาได้การออกเงินแม้จะเป็นผลประโยชน์ที่ดี อันที่จริงมันอาจจะเบี่ยงเบนกันในการจ่ายเงินให้กู้ของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีรู้ว่าสิ่งที่คุณได้รับเมื่อมันมาถึงสตางค์ให้สินเชื่อรวม มันเป็นสิ่งสำคัญที่จะชินหูชินตากับสิ่งที่พวกเขาจะจัดหามาสิทธิตามพระราชบัญญัติการเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งใดสิ่งหนึ่งสำหรับนิสิตเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดปรากฏชัดว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการเลิศเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อพิสูจน์มีที่จะทำ กลั่นกรองบางส่วนที่พบมากที่สุดMoney and Politics: The Guardian State, Markets, and the Evolution of Monetary Relations: 1880 – 2010 (Routledge International Studies in Money and Banking) Description

This new book is the first chronicle of how domestic politics (in the form of the guardian state) has shaped the monetary landscape from the time of the emergence of an international monetary system in the late 19th century, to the present day.

Since the emergence of an international monetary system under the classical gold standard in the late-19th century, the landscape defining monetary relations and diplomacy has reflected a fundamental sensitivity to the structures and processes comprising domestic politics. Various influential histories of monetary relations proclaim the influence of domestic politics, whilst others attest to the power of domestic politics in a more restricted historical period. While these and other conventional monetary histories underscore the influence of domestic political forces in shaping monetary history, none has chronicled the precise process of this influence over the history of the international monetary system: 1880- present.

The book provides many lessons from which implications can be drawn about an important issue in international economic relations: the present state and problems of the global monetary system and the possibilities for monetary cooperation.
Product Tag Money and Politics: The Guardian State, Markets, and the Evolution of Monetary Relations: 1880 – 2010 (Routledge International Studies in Money and Banking): Money and Politics: The Guardian State, Markets, and the Evolution of Monetary Relations: 1880 – 2010 (Routledge International Studies in Money and Banking),รีวิว , Reviews , Money and Politics: The Guardian State, Markets, and the Evolution of Monetary Relations: 1880 – 2010 (Routledge International Studies in Money and Banking)