แนะนำ From Convergence to Crisis: Labor Markets and the Instability of the Euro (Cornell Studies in Money)
สินเชื่อรวม – ข่าวคราว มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่มหาวิทยาลัยมีความเอนเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ยืม นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีขอยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยซื้อสำหรับค่าเรียนและค่าเลี้ยงดูของคุณ เมื่อโดยตลอดได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะกระเหม็ดกระเหมียดเงินผ่านการควบรวมธุรกิจกู้ยืมเพื่อสิกขา ในการรวมเงินกู้นักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินครบเป็นจุดลงท้ายที่ชำระหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการเล่าของแจกแจงที่มี หุ้นส่วน วิเคราะห์หนี้ของคุณในการประลองเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีเงินเชื่อเยอะขึ้นมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้นักศึกษา) ภายหลังกรณีที่มีคะแนนที่สูงขึ้น ฉะนั้นถ้าไม่มีสาเหตุอย่างอื่นให้ยั้งคิดที่จะช่วยให้การรวมคะแนนเครดิตของคุณโบนัสสามารถนำเสนอเป็นเรื่องเป็นประจำที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการชำระเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด คำถามเดียวก็คือว่าในการพิทักษ์ลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินหลังจากนั้น ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความสายในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะหมดไป

From Convergence to Crisis: Labor Markets and the Instability of the Euro (Cornell Studies in Money) Description

What explains Eurozone member-states’ divergent exposure to Europe’s sovereign debt crisis? Deviating from current fiscal and financial views, From Convergence to Crisis focuses on labor markets in a narrative that distinguishes the winners from the losers in the euro crisis. Alison Johnston argues that Europe’s monetary union was structured in a way that advantaged the corporatist labor markets of its northern economies in external trade and financial lending. Northern Europe’s distinct economic advantage lay not with its fiscal capabilities, which were not that different from those of southern Eurozone countries, but with its wage-setting institutions. Through highly coordinated collective bargaining, the euro North persistently undercut the inflation performance of southern trading partners, destining them to a perpetual cycle of competitive decline and external borrowing. While northern Europe’s corporatist labor markets were always low inflation performers, monetary union ultimately made their wage-setting institutions toxic for the South.The euro’s institutional predecessor, the European Monetary System, included economic and institutional mechanisms that facilitated macroeconomic adjustment and convergence between the common currency’s corporatist and noncorporatist economies. Combining cross-national statistical analysis with detailed qualitative case studies of Denmark, Germany, Italy, Ireland, the Netherlands, and Spain, Johnston reveals that monetary union’s removal of these mechanisms allowed external imbalances between these two blocs to grow unchecked, underpinning the crisis in which Europe currently finds itself. Rather than achieving the EU’s goal of an ever-closer union, the common currency produced a monetary environment that destabilized the economic integration of its diverse labor markets.การลงทุนมาเสร็จกับพิษภัยของตัวเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับการเสี่ยงนั้นมีกระไรอย่างที่สามารถให้คุณไกลหูไกลตาจากการบรรลุกำหนดการทางไฟแนนซ์ของคุณ หากคุณมีการเขม็ดแขม่ที่ดีหรือมีเมทนีดลเพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงภายที่คุณอย่างเอาจริงดูวิถีทางการลงทุนแซะให้คุณ บางส่วนของหนทางการลงทุนที่คุณอย่างเคร่งครัดสามารถสำรวจหามีดังนี้:


Tag From Convergence to Crisis: Labor Markets and the Instability of the Euro (Cornell Studies in Money): From Convergence to Crisis: Labor Markets and the Instability of the Euro (Cornell Studies in Money),แนะนำ , รีวิว , From Convergence to Crisis: Labor Markets and the Instability of the Euro (Cornell Studies in Money)