Review New Paradigms in Financial Economics: How Would Keynes Reconstruct Economics? (Routledge International Studies in Money and Banking)
สินเชื่อรวม – ข่าวสาร มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่วิทยาลัยมีความโน้มเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ยืม นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีหยิบยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยซื้อสำหรับค่าเล่าเรียนและค่าครองชีพของคุณ เมื่อทั้งนั้นได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะเขียมเงินผ่านการควบรวมการงานกู้ยืมเพื่อการศึกษา ในการรวมเงินกู้นักศึกษาคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินเต็มจำนวนผลดีจากการควบรวมธุรกิจการค้าของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในสถานที่เรียนคือการที่คุณสามารถหลบการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในความเอาใจใส่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราค่าตอบแทนสำหรับเงินให้สินเชื่อนักศึกษาแห่งชาติงอกงามอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่ระแวดระวังไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลงกลอนเหยื่อวิถีทางน้อยของอัตราที่ด่วนของการเพิ่มปริมาณยุทธวิธีที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อแนะนำของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ บริษัท มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนต้นตระกูลหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ดังกล่าวจะไม่ได้รับการคุ้มกันเป็นเงินกู้นักเรียนปลูกเงินรายได้ด้วยสตางค์ไม่ได้เป็นเรื่องง่ายมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ่มชัดในทำเล จุดหมายทางการเงินที่แข็งแรงและเด่นชัดแนะแนวคุณในการลงคะแนนกลยุทธ์ที่เหมาะสมว่าในในบั้นปลายจะนำไปสู่​​การเจริญในผลตอบแทนการให้ทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ล่อใจเงิน แต่การลิขิตฤกษ์และโดเมนของการลงเงินมีบทบาทสำคัญมาก


New Paradigms in Financial Economics: How Would Keynes Reconstruct Economics? (Routledge International Studies in Money and Banking) Description

The recent global financial crisis has made the inadequacies of the scientific state of economics and finance glaringly obvious, as these disciplines gave the false reassurance that such a self-destructive phenomenon could not happen. A similar phenomenon arose in the 1930’s, when the pitfalls of the dominant economic theories were sharply exposed. Since then, the same analytical framework, in its new versions, has revealed a huge number of other empirical and experimental failures.

On the other hand, the founders of the currently dominant theories in economics and finance (i.e. the standard paradigm) such as Walras (1834-1910), Modigliani (1918-2003) and Miller (1923-2000) have identified mathematical contradictions within their own foundational models, the root cause of which no one has yet discovered. The standard paradigm has thus lost the reason for its existence in the light of experience, experiments and logical rigour. This book identifies the heuristic cause of these external and internal contradictions of the standard paradigm and remedies these problems by offering a new paradigm which can explain and predict observed economic behaviour, and resolve the extant behavioural, empirical and experimental puzzles.

The new paradigm offers a dramatically improved understanding of economic behaviour at the micro as well as macro level of the economy within an over-arching framework comprising the real and the financial sectors. It does so in a rigorous but simple and clear way, using an axiomatic approach. It also offers policy recommendations on how the economy should be managed to avoid severe swings. It therefore is of great interest to scholars and practitioners in economics and finance.Product Tag New Paradigms in Financial Economics: How Would Keynes Reconstruct Economics? (Routledge International Studies in Money and Banking): New Paradigms in Financial Economics: How Would Keynes Reconstruct Economics? (Routledge International Studies in Money and Banking),Reviews , เรื่อง , New Paradigms in Financial Economics: How Would Keynes Reconstruct Economics? (Routledge International Studies in Money and Banking)