Reviews Soft Currency Economics II: The Origin of Modern Monetary Theory (MMT – Modern Monetary Theory) (Volume 1)
แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเลื่อมใสว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่ขาดไม่ได้ต้องรอจนกว่าหลังจากที่โรงเรียน ในความเป็นจริงมีอรรถประโยชน์มากมายที่ได้รับการสืบทอดในขณะที่คุณยังคงทนในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในสถานที่เรียนสามารถหดหายหนี้ก่อนที่คุณจะเปิดม่านในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงแหล่งกำเนิดระวังสิ่งจูงใจเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้กู้ยืม ในตำแหน่งที่เราเข้าใกล้จุดเสร็จของวิทยาลัยอาชีพของเขาที่คุณได้มาไม่ต้องแปลกใจจำนวนของใบปลิว, รายงานและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ บริษัท มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาด้วยการรวมของพวกเขาใด ๆ ทั้งนี้ทั้งนั้นคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับหนังสือสัญญาเหล่านั้นทั้งหมด โพธเกี่ยวข้องการจับสามารถกรุณาให้คุณจัดแจงความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ชาญฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมกิจการค้าแรกของการจำหน่ายที่ตกอยู่ในตักของคุณ คิดอย่างถี่ถ้วนตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณวิถีทางที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอแนะของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ หุ้นส่วน มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนรากเหง้าหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ดังกล่าวจะไม่ได้รับการดำเนินงานเป็นเงินกู้นักเรียนรายการออมทรัพย์ – โดยไกลที่หนักแน่นที่สุดของเงินลงเงินรวดและคุณมีเสรีที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณตั้งใจ แบงค์จ่ายดอกเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเพราะคุณช่วยให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงทุนครั้งนี้เป็นที่ปราศจากข้อเสียเหตุด้วยผู้ที่มีความสมปรารถนากับตัวเลขเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่บรรยายโดยธนาคาร (ประมาณร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนเพิ่ม


Soft Currency Economics II: The Origin of Modern Monetary Theory (MMT – Modern Monetary Theory) (Volume 1) Description

 • Soft Currency Economics is the little book that could logically, in both real and nominal terms, legitimately challenge many of the core held beliefs of the mainstream classical and neo-classical schools of economics.
 • It is a corner stone publication for the new, widely popular fresh approach to economics that has come to be called Modern Monetary Theory (MMT).
 • It explains with actual facts, not theory, and with non-technical language, the true operational realities of our monetary system (central banks and private banks).
 • The author, a 40 year ‘insider’ in monetary operations, and a very successful fixed income hedge fund manager, wrote this book in 1993 after witnessing the markets drastically discount sovereign debt on the errant belief that market forces could force nations into default on debt payable in their own currency, and that austerity was the only solution.
 • This was contrary to the author’s understanding of what are called fiat currencies, where governments always have the ability to meet all obligations in a timely manner.
 • As a result of this experience, the author took up the task of educating government officials on how the monetary system operated with the hope that with this understanding they would be free to ensure that the government acted for the public purpose and achieved their stated goals of full employment and price stability.
 • Initially published in 1993, this book will utterly convince many readers that what they thought they knew about monetary policy is wrong.

The book describes:

 • what is money;
 • why debt monetization and the money multiplier are myths;
 • how fiscal and monetary policy can be used effectuate full employment;
 • deficits do not cause countries to default on their debt unless that is the decision.Product Tag Soft Currency Economics II: The Origin of Modern Monetary Theory (MMT – Modern Monetary Theory) (Volume 1): Soft Currency Economics II: The Origin of Modern Monetary Theory (MMT – Modern Monetary Theory) (Volume 1),Reviews , เรื่อง , Soft Currency Economics II: The Origin of Modern Monetary Theory (MMT – Modern Monetary Theory) (Volume 1)